Uudet lainapaikat – Vuoden 2018 sekä 2019 uusimmat lainapaikat

Mitä enemmän tarjontaa – sitä parempi juttu se on lainanhakijalle!

Markkinoilta löytyy nykyisin upea määrä erilaisia lainapaikkoja ja kaikeksi onneksi myös uusia lainapaikkoja ilmaantuu ihan jatkuvasti markkinoille. Sehän on vaan meille joustoluottojen ja pikalainojen ystäville ihan huippu hyvä homma, että uusia tekijöitä ilmaantuu, sillä näin saadaan mukavasti vaihtelua ja monta kertaa myös parempia tarjouksia!

Eräs asia joka kuitenkin saattaa monia mietityttää kun uusi lainapaikka markkinoille ilmaantuu on se, että onko kyseessä luotettava tekijä. No, koska me olemme valmiina tsekkaamaan ja testaamaan nämä uudet ja vähän vanhemmatkin lainapaikat, niin meidän arvosteluistamme selviää varsin totuudenmukaisesti se että onko lainapaikka sellainen johon kannattaa hakemusta pistää vetämään. Ihan mitään hokkus pokkus paikkoja ei nimittäin listoilla esiinny. Eli sen puoleen uskaltaa kyllä todellakin luottaa meidän laatimiimme listoihin ja hakea lainaa vaikka jokaisesta niistä:)

Pikalainoille ja erilaisilleluotoille on entistä enemmän kysyntää!

Syy siihen miksi uusia lainapaikkoja markkinoille ilmaantuu varsin kiitettävällä tahdilla on se, että pikaluottojen ja erilaisten lainojen tarve ja kysyntä on kuluttajien keskuudessa kasvanut vuosi vuodelta. Tästä on ihan tehty jos jonkinlaisia tutkimuksia, mutta tosiaan on selvinnyt että ihmiset ottavat entistä helpommin ja rennommalla otteella näitä erilaisia netistä haettavia lainoja. Yksi syy varmasti myös on se, että niiden ympärillä ollut huono maine on saatu suhteellisen hyvin häivytettyä, eli toiminta on varsin säädeltyä ja luotettavaa nykyisin kaikin puolin. Niitä ei siis enää pelätä, vaan ne on havaittu tosi hyväksi tavaksi saada helpotusta tiukkaan rahatilanteeseen tai vaikka jonkin tuotteen, palvelun tai matkan rahoittamiseen.

Uudet lainapaikat tarjoavat aluksi edullisia lainoja sisäänheittotuotteina!

Miksi näitä uusia lainapaikkoja kannattaa sitten itse kunkin tarkastella vähän tarkemminkin on se, että paitsi et niillä saattaa olla tarjolla erilaisia lainoja ja luottoja kun vanhemmilla toimijoilla, niin tämän lisäksi monet niistä myös asiakkaita houkutellakseen tarjoavat aluksi erilaisia korottomia lainoja tai kuukausia. Uudet lainapaikat ovatkin hyvä sauma päästä nappaamaan itselleen hieman halvempaa lainarahaa kun tarvetta sellaiselle on.

Uudet toimijat myös pyrkivät jatkuvasti tekemään asiat entistä helpommiksi ja turvallisemmiksi asiakkaan kannalta, joka tarkoittaa sitä että lainan hakeminen on oikeastaan helpottunut vuosi vuodelta. Olemme myös totta kai keränneet omille sivuillemme näitä uusia lainapaikkoja kattavaksi ja helposti luettavaksi listaksi ja kerromme niissä sitten todella avoimesti ne hyvät, kuin myös vähän huonommatkin kokemukset kyseisestä paikasta.

Mitä tarkastelemme kun arvostelemme uusia lainapaikkoja?

Seikkoja joita tsekkaamme myös näiden uusien lainan tarjoajien osalta ovat esimerkiksi, lainojen ja luottojen hinnat, palveluiden turvallisuus, lainanhakemisen helppous, sekä yleiset lainaehdot. Tarkistamme myös onko tarjolla asiakastukea ja miten sitä on saatavilla, sekä totta kai arvioidaan hieman nettisivuja – että miltä ne vaikuttavat kuluttajan silmään.

Kannattaa myös huomioida, että myös näitä uusia lainoja arvioidessa me emme todellakaan sitten suosi mitään yhtä tai muutamaa lainapaikkaa, vaan kaikki arvostelut on tehty todella objektiivisesti ja niin että siitä olisi kuluttajalle mahdollisimman paljon hyötyä. Eli ei muuta kuin kakkulat päähän ja tutustumaan vuosien 2018 ja 2019 uusiin lainapaikkoihin!

Uusimpia lainapaikkoja voi löytää myös muualta

Monesti ihmiset joilla on jo jonkinnäköinen lainaa takanansa hakevat uutta lainaa – uudesta paikasta. Mikäli takana on jo pari-kolme lainaa niin saattaa olla hyvä idea metsästää uusia paikkoja jotka ovat vastikään avanneet ovensa. On olemassa useitakin sivustoja josta löytyy viimeisimmät uudet lainapaikat joiden kautta voi hakea itselleen uutta lainaa. Suosittelemme toki ensisijaisesti tutustumaan Ahaalainan sivuihin kunnolla, sillä uskomme että löydät kauttamme mukavan lainan, hyvillä koroilla.